Ijskar huren Gent

Een communiefeest, babyborrel, huwelijk of bedrijfsevent op de planning? We smelten al bij het idee. Onze Tartiste-ijskarren zorgen voor een onweerstaanbaar vleugje geluk op een hoorntje, en dat tot aan je deur in Oost- en West-Vlaanderen. Dus, als je een ijskar wilt huren in Gent, dan staat je Tartiste Scooper al te popelen om je te verfrissen.

Reserveren

Je feestje wordt een ijskoud succes in Gent

Plan je een feestje dat de boeken in gaat als legendarisch? Tartiste is er dolgraag bij. Ons ijskarretje is een welkome gast op elk soort (bedrijfs)feest. Smul van ons zacht en romig ijs, met of zonder topping.

Je familiefeest, verjaardagsparty of bedrijfsevent wordt pas echt cool met een portie geluk op een hoorntje. Daarom kan je onze ijskar huren in Gent en Maldegem, onze thuisstreek. Maar we cruisen ook met plezier door Oost– en West-Vlaanderen om je een verfrissend ijsje te serveren.

Reserveren

Een ijskar huren in Gent: Tartiste brengt de vreugde!

Onze ijskarren komen vol smaak en plezier aanrollen op elke locatie. We parkeren ons in je tuin, op je oprit, op straat of ergens anders. Heb je een ijskar nodig op je feestlocatie of aan je bedrijf? Geen probleem. Vanaf maart tot half oktober maken we je feestjes nog feestelijker, waar ze ook zijn.

Het huren van een ijskar in Gent of ergens anders is zo gepiept. Je moet de ijskar reserveren, en dat minstens 24 uur op voorhand. Via het reservatieformulier geef je eenvoudig je gewenste formule, aantal gasten en tijdstip mee. Eenmaal gereserveerd, hoef je niets meer te regelen. Op je feest geniet je samen met je gasten van een verkoelend, smeuïg ijsje.

Al eens proeven van ons artisanaal ijs? Op onze webshop vind je al onze smaken.

Reserveren

 

Tartiste ijskar huren: De kers op de (ijs)taart voor je feest

Op zoek naar iets dat je feestje net dat extra vleugje magie geeft? Tartiste heeft de tip… I scream, you scream, we all scream for ice cream. Een ijskar is de kers op de (ijs)taart om je feest met een knaller af te sluiten.

Je kan onze ijskar huren in Gent en Maldegem, maar we komen ook naar een andere feestlocatie in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen om je feest op te fleuren.

Mmm ... heerlijke ijsjes

Veelgestelde vragen

  • Onze ijskarren zijn 5,5 meter lang, 2,05 meter breed en 3,25 meter hoog. Let dus goed op als we langskomen voor hindernissen die lager dan 3,25 meter zijn.

  • Een ijskar dien je ten allerlaatste 24 uur op voorhand te reserveren. Wanneer je zeker wil zijn van je ijskar, reserveer je best al iets meer op voorhand.

  • Dat hangt af van je gekozen formule. Je kan kiezen uit drie formules (volledige kaart, één bol per persoon of maximaal twee bollen per persoon). Ook het tijdstip en de duur van de reservatie hebben een invloed op de prijs. Je kan een offerte berekenen voor een nauwkeurige prijsschatting.

  • Je kan onze ijskar huren in Gent en omstreken. De ijskarren kunnen gehuurd worden in Oost-Vlaanderen in de regio rond Deinzeen Maldegem. Het is ook mogelijk om onze ijskarren in West-Vlaanderen te huren.