Ijskar huren Maldegem

Je feestje wordt een ijzig succes in Maldegem

Organiseer je een feestje dat de geschiedenisboeken in moet als legendarisch? Tartiste staat te popelen om deel uit te maken van de pret. Onze ijskar is een welkome gast op elk soort (bedrijfs)feest. Smul van ons zacht en romig ijs, met of zonder topping.

Je familiefeest, verjaardagsfeest of bedrijfsevenement wordt pas echt cool met een portie geluk op een hoorntje. Daarom kan je onze ijskar huren in Maldegem, onze thuisbasis. Maar we cruisen ook met plezier door Oost- en West-Vlaanderen om je een verfrissend ijsje te serveren.

Reserveren

Een ijskar huren in Maldegem: Tartiste brengt de vreugde!

Onze ijskarren komen vol smaak en plezier aangerold op elke locatie. We parkeren ons in je tuin, op je oprit, op straat of waar dan ook. Heb je een ijskar nodig op je feestlocatie of aan je bedrijf? Geen probleem. Van maart tot half oktober maken we je feestjes nog feestelijker, waar ze ook zijn.

Het huren van een ijskar in Maldegem of ergens anders is een fluitje van een cent. Je moet de ijskar reserveren, en dat minstens 24 uur op voorhand. Via het reserveringsformulier geef je gemakkelijk je gewenste formule, aantal gasten en tijdstip door. Eenmaal gereserveerd, hoef je verder niets meer te regelen. Op je feest geniet je samen met je gasten van een verkoelend, smeuïg ijsje.

Voor een proevertje van onze heerlijke smaken, kan je alvast terecht op onze webshop.

Reserveren

IJskar huren in Maldegem

Een ijskar is de kers op de (ijs)taart van je communiefeest, babyborrel, verjaardagsfeest of huwelijk. Ook een bedrijfsfeest, opendeurdag of business event fleurt op met een ijskar barstensvol zomerse vibes.

Een ijskar huren in Maldegem of ergens anders is een fluitje van een cent. We komen naar je toe, overal in Oost– en West-Vlaanderen en dit van maart tot midden oktober.

Reserveren

 

Huur je ijskar, met sprinkles on top!

IJs is een van die kleine gelukjes die van een gewone dag meteen een topdag maakt. Daarom schotelt Tartiste je alleen puur, smeuïg en ontegensprekelijk heerlijk schepijs voor. Met sprinkles on top! Of nootjes, of chocoladesaus of slagroom,

Een ijskar is de perfecte afsluiter voor elk (bedrijfs)feest. Je kan onze ijskar huren in Maldegem en Gent, maar we rijden ook uit naar elke andere plek in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen die wel een extra dosis cool kan gebruiken. Allez, en route!

Mmm ... heerlijke ijsjes

Veelgestelde vragen

  • Wil je onze ijskar huren op locatie of aan huis, dan moet je de ijskar minstens 24 uur op voorhand reserveren.

  • Dat hangt af van je gekozen formule. Je kan kiezen uit drie formules (volledige kaart, één bol per persoon of maximaal twee bollen per persoon). Ook het tijdstip en de duur van de reservatie hebben een invloed op de prijs. Je kan een offerte berekenen voor een nauwkeurige prijsschatting.

  • Je kan onze ijskar huren in Maldegem, maar ook in andere regio's. De ijskarren kunnen gehuurd worden in Oost- en West-Vlaanderen. Waar je ons vaak zal tegenkomen is in de regio rond Deinze en Gent.

  • Onze ijskarren zijn 5,5 meter lang, 2,05 meter breed en 3,25 meter hoog. Let dus goed op als we langskomen voor hindernissen die lager dan 3,25 meter zijn.