Ijskar huren

OP ZOEK NAAR EEN VERRIJ(K)ENDE ERVARING?

Een ijskar huren is dé zoete verleiding die elk feestje omtovert tot een wonderlijke ijssensatie. Een portie geluk op een hoorntje, gegarneerd met kleurrijke strooisels en een vleugje magie.

Of het nu gaat om communiefeesten, babyborrels, bedrijfsfeesten of opendeurdagen, een ijskar huren tovert elke gelegenheid om tot een feest vol smaakavonturen. Laat je verwennen met ons zijdezachte en romige artisanaal schepijs, geserveerd vanuit onze Tartiste-ijskarren die een unieke sfeer uitstralen: een mix van nostalgie en verfijning.

Reserveren

IJskar aan huis

Onze ijskarren Maurice, Alice, Marcel, Colette, Oscar, Celeste en Julien doorkruisen met plezier Oost- en West-Vlaanderen om jou en je gasten te verwennen met verrukkelijke ijsjes.

Op zoek naar een verfrissend dessert? Een ijskar huren voor je feest betekent gegarandeerd een glimlach toveren op het gezicht van elke gast, jong en oud. In onze crèmekar vind je overheerlijk ijs, knapperige toppings en een vleugje zomerse extase.

Reserveren

EEN IJSKAR OP JOUW LOCATIE? NATUURLIJK!

Onze ijskar is te huur in heel Vlaanderen. De regio’s Maldegem en Deinze kennen we als de binnenkant van onze ijslepels. Nieuwsgierig naar andere plekken? We serveren met plezier onze ijsjes op jouw uitgekozen locatie.

Onze ijskar is de perfecte aanvulling op bedrijfsfeesten, opendeurdagen of sprankelende product lanceringen, klaar om een vleugje magie toe te voegen aan elke bijeenkomst.

Reserveren
Volg onze ijskar in jouw regio

Onze crèmekar rijdt vanaf de eerste zonnestralen in maart tot de laatste nazomerdag van half oktober. Via de Tartiste-app vind je onze vaste routes en kan je de ijskar zelfs oproepen.

Wil je de ijskar laten komen voor een feest of op een bepaald tijdstip? Dan moet je Maurice & co reserveren. Jouw reservatie krijgt voorrang. Een ijskar huren in jouw regio kan in Gent, Maldegem en Deinze maar ook overal in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Mmm ... heerlijke ijsjes

Veelgestelde vragen

  • Dat hangt af van je gekozen formule. Je kan kiezen uit drie formules (volledige kaart, één bol per persoon of maximaal twee bollen per persoon). Ook het tijdstip en de duur van de reservatie hebben een invloed op de prijs. Je kan een offerte berekenen voor een nauwkeurige prijsschatting.

  • Het is mogelijk om onze ijskar te huren in de regio rond Gent, Maldegem en Deinze. Maar je kan onze ijskarren eigenlijk overal in Oost- en West-Vlaanderen huren.

  • Wil je onze ijskar huren op locatie of aan huis, dan moet je de ijskar minstens 24 uur op voorhand reserveren.

  • Onze ijskarren zijn 5,5 meter lang, 2,05 meter breed en 3,25 meter hoog. Let dus goed op als we langskomen voor hindernissen die lager dan 3,25 meter zijn.