Ijskar huren Oost-Vlaanderen

JE FEESTJE WORDT EEN IJZIG SUCCES IN Oost-Vlaanderen

Organiseer je een feestje dat de geschiedenisboeken in moet als legendarisch? Tartiste staat te popelen om deel uit te maken van de pret. Onze ijskar is een welkome gast op elk soort (bedrijfs)feest. Smul van ons zacht en romig ijs, met of zonder topping.

Elke gelegenheid is dé gelegenheid om samen met je gasten te genieten van een cool dessert mét topping. Van communiefeest, babyborrel tot opendeurdag en productlancering, we zijn er graag bij.

Reserveren

IJskar huren in Oost-Vlaanderen: TARTISTE BRENGT DE VREUGDE!

Onze ijskarren rollen vol smaak en plezier naar elke locatie in Oost-Vlaanderen. We parkeren in je tuin, op je oprit, op straat of waar je maar wilt. Heb je een ijskar nodig voor je feestlocatie of voor je bedrijf? Geen probleem. Van maart tot half oktober maken we je feesten nog feestelijker, waar ze ook zijn in Oost-Vlaanderen.

Het huren van een ijskar in Oost-Vlaanderen is net zo eenvoudig als een zomers briesje. Je hoeft de ijskar alleen maar te reserveren, en dat minimaal 24 uur van tevoren. Via het reserveringsformulier kun je eenvoudig je gewenste formule, aantal gasten en tijdstip doorgeven. Eenmaal gereserveerd, hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Tijdens je feest geniet je samen met je gasten van een verkoelend, smeuïg ijsje.

Als je alvast wilt proeven van onze heerlijke smaken, kun je terecht in onze webshop.

Reserveren

Huur je ijskar in Oost-Vlaanderen, MET SPRINKLES ON TOP!

Een ijskar is de kers op de (ijs)taart van je communiefeest, babyborrel, verjaardagsfeest of huwelijk. Ook een bedrijfsfeest, opendeurdag of zakelijk evenement fleurt op met een ijskar die barst van de zomerse vibes.

Een ijskar huren in Oost-Vlaanderen of ergens anders is net zo eenvoudig als een zomers briesje. We komen naar je toe, overal in Oost- en West-Vlaanderen, van maart tot midden oktober.

Heb je wat meer info nodig? Bekijk dan gerust onze FAQ of neem contact op. Al eens proeven van ons artisanaal ijs? Op onze webshop vind je al onze smaken.

Reserveren
Tartiste brengt heerlijk ijs tot aan je deur

Vanaf de eerste lentezon hoort een ijsje er gewoon bij. Ook op je feest. We scheppen met plezier een heerlijk en artisanaal ijsje voor je gasten. Zo sluit je met een zoete knaller en een grote glimlach je feestje af.

Je kan onze ijskar huren in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Ook in Gent en Maldegem, onze thuisstreek, rijden we graag uit. We vullen onze ijskar alvast met lekker ijs, een zomers gevoel en goeie vibes.

Mmm ... heerlijke ijsjes

Veelgestelde vragen

  • Onze ijskarren zijn 5,5 meter lang, 2,05 meter breed en 3,25 meter hoog. Let dus goed op als we langskomen voor hindernissen die lager dan 3,25 meter zijn.

  • Een ijskar dien je ten allerlaatste 24 uur op voorhand te reserveren. Wanneer je zeker wil zijn van je ijskar, reserveer je best al iets meer op voorhand.

  • Dat hangt af van je gekozen formule. Je kan kiezen uit drie formules (volledige kaart, één bol per persoon of maximaal twee bollen per persoon). Ook het tijdstip en de duur van de reservatie hebben een invloed op de prijs. Je kan een offerte berekenen voor een nauwkeurige prijsschatting.

  • Je kan onze ijskar huren in Gent en omstreken. De ijskarren kunnen gehuurd worden in Oost-Vlaanderen in de regio rond Deinzeen Maldegem. Het is ook mogelijk om onze ijskarren in West-Vlaanderen te huren.