Ijskar huren Oost-Vlaanderen

Een ijskar huren in Oost-Vlaanderen, dat doe je bij Tartiste. Ons artisanaal schepijs is fluweelzacht, romig en heerlijk. Klinkt goed? Onze mobiele ijskarren brengen het tot aan je deur of naar je feest.

Elke gelegenheid is dé gelegenheid om samen met je gasten te genieten van een cool dessert mét topping. Van communiefeest, babyborrel tot opendeurdag en productlancering, we zijn er graag bij.

Reserveren

IJskar huren in Oost-Vlaanderen

Een ijsje is een klein gelukje dat je dag én je feest opfleurt. Je gasten ook dat pleziertje gunnen, dat is een koud kunstje voor Tartiste. We rijden naar elke tuin, parking of kerktoren in Oost- en West-Vlaanderen om lekker ijs te scheppen.

Onze ijskar huren in Oost-Vlaanderen betekent dat we naar jou toe komen, of dat nu bij je thuis in de tuin is, op de parking van je bedrijf of aan je feestlocatie. We scheppen ijsjes vanaf maart tot midden oktober.

Reserveren

Een ijskar huren voor je feest?

Onze ijskarren Maurice, Alice, Marcel, Colette, Oscar, Celeste en Julien rijden met plezier Oost- en West-Vlaanderen door om je een heerlijk ijsje te scheppen. We zijn van de partij voor elke party, van babyborrel met naaste familie tot huwelijks- en bedrijfsfeesten met meer dan honderd gasten.

Om een ijskar te huren in Oost-Vlaanderen, moet je een van onze ijskarren eerst reserveren. Dat doe je minstens 24 uur op voorhand. Via het formulier kies je een van onze formules. Je geeft nog het aantal gasten en het gewenste tijdstip mee. De reservatieduur kan je zelf makkelijk verlengen.

Heb je wat meer info nodig? Bekijk dan gerust onze FAQ of neem contact op. Al eens proeven van ons artisanaal ijs? Op onze webshop vind je al onze smaken.

Reserveren
Tartiste brengt heerlijk ijs tot aan je deur

Vanaf de eerste lentezon hoort een ijsje er gewoon bij. Ook op je feest. We scheppen met plezier een heerlijk en artisanaal ijsje voor je gasten. Zo sluit je met een zoete knaller en een grote glimlach je feestje af.

Je kan onze ijskar huren in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Ook in Gent en Maldegem, onze thuisstreek, rijden we graag uit. We vullen onze ijskar alvast met lekker ijs, een zomers gevoel en goeie vibes.

Mmm ... heerlijke ijsjes

Veelgestelde vragen

  • Onze ijskarren zijn 5,5 meter lang, 2,05 meter breed en 3,25 meter hoog. Let dus goed op als we langskomen voor hindernissen die lager dan 3,25 meter zijn.

  • Een ijskar dien je ten allerlaatste 24 uur op voorhand te reserveren. Wanneer je zeker wil zijn van je ijskar, reserveer je best al iets meer op voorhand.

  • Dat hangt af van je gekozen formule. Je kan kiezen uit drie formules (volledige kaart, één bol per persoon of maximaal twee bollen per persoon). Ook het tijdstip en de duur van de reservatie hebben een invloed op de prijs. Je kan een offerte berekenen voor een nauwkeurige prijsschatting.

  • Je kan onze ijskar huren in Gent en omstreken. De ijskarren kunnen gehuurd worden in Oost-Vlaanderen in de regio rond Deinzeen Maldegem. Het is ook mogelijk om onze ijskarren in West-Vlaanderen te huren.