Ijskar huren West-Vlaanderen

JE FEESTJE WORDT EEN IJZIG SUCCES IN West-VLAANDEREN

Plan je een evenement dat de geschiedenisboeken ingaat als legendarisch? Tartiste staat te popelen om deel uit te maken van het plezier. Onze ijskar is een welkome gast op elk soort (bedrijfs)evenement in West-Vlaanderen. Smul van ons zacht en romig ijs, met of zonder topping.

Elke gelegenheid in West-Vlaanderen is dé gelegenheid om samen met je gasten te genieten van een koel dessert mét topping. Van communiefeesten en babyborrels tot opendeurdagen en productlanceringen, we zijn er graag bij.

Reserveren

IJskar huren in West-Vlaanderen

Onze ijskarren rollen vol smaak en plezier naar elke locatie in West-Vlaanderen. We parkeren in je tuin, op je oprit, op straat of waar je maar wilt. Heb je een ijskar nodig voor je feestlocatie of voor je bedrijf? Geen probleem. Van maart tot half oktober maken we je feesten nog feestelijker, waar ze ook zijn in West-Vlaanderen.

Het huren van een ijskar is net zo eenvoudig als een zomers briesje. Je hoeft de ijskar alleen maar te reserveren, en dat minimaal 24 uur van tevoren. Via het reserveringsformulier kun je eenvoudig je gewenste formule, aantal gasten en tijdstip doorgeven. Eenmaal gereserveerd, hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Tijdens je feest geniet je samen met je gasten van een verkoelend, smeuïg ijsje.

Als je alvast wilt proeven van onze heerlijke smaken, kun je terecht in onze webshop.

Reserveren

HUUR JE IJSKAR IN WEST-VLAANDEREN, MET SPRINKLES ON TOP!

Een ijskar is de kers op de (ijs)taart van je communiefeest, babyborrel, verjaardagsfeest of huwelijk. Ook een bedrijfsfeest, opendeurdag of zakelijk evenement fleurt op met een ijskar die barst van de zomerse vibes.

Een ijskar huren in West-Vlaanderen of ergens anders is net zo eenvoudig als een zomers briesje. We komen naar je toe, overal in Oost- en West-Vlaanderen, van maart tot midden oktober.

Heb je wat meer info nodig? Bekijk dan gerust onze FAQ of neem contact op. Al eens proeven van ons artisanaal ijs? Op onze webshop vind je al onze smaken.

Reserveren
IJskar huren bij Tartiste

Een artisanaal ijsje met heerlijke topping is de perfecte afsluiter voor elk (bedrijfs)feest. Met een ijskar erbij krijg je niet alleen een heerlijk ijsje, maar ook een flinke dosis zon in een potje (of hoorntje).

Ook zo’n goeie vibes op je feestje? Je kan onze ijskar huren in West-Vlaanderen, maar we rijden ook uit in Gent en Maldegem of ergens anders in Oost-Vlaanderen. Allez, en route!

Mmm ... heerlijke ijsjes

Veelgestelde vragen

  • Onze prijzen zijn gebaseerd op de verschillende formules. Wil je de volledige kaart, één bol per persoon of twee bollen per persoon aanbieden aan je gasten? Hoe lang moet de ijskar aanwezig zijn op het event en op welk tijdstip? Deze keuzes beïnvloeden de prijs om een ijskar te huren. Je kan een offerte berekenen voor een nauwkeurige prijsschatting.

  • Een ijskar dien je ten allerlaatste 24 uur op voorhand te reserveren. Wanneer je zeker wil zijn van je ijskar, reserveer je best al iets meer op voorhand.

  • Onze ijskarren zijn 5,5 meter lang, 2,05 meter breed en 3,25 meter hoog. Let dus goed op als we langskomen voor hindernissen die lager dan 3,25 meter zijn.

  • Je kan onze ijskar huren in Gent en omstreken. De ijskarren kunnen gehuurd worden in Oost-Vlaanderen in de regio rond Deinzeen Maldegem. Het is ook mogelijk om onze ijskarren in West-Vlaanderen te huren.