Ijskar huren West-Vlaanderen

Huur een ijskar voor je event

Wil je een ijskar huren in West-Vlaanderen voor je communiefeest, verjaardagsdrink of bedrijfsevent? Bij Tartiste ben je aan het juiste adres. We maken artisanaal én superlekker schepijs en brengen het naar je toe.

Huwelijk, opendeurdag, babyborrel of andere knalparty, Tartiste is er graag bij. IJs is het perfecte dessert voor elke gelegenheid. Geniet samen met je gasten van een smeuïg ijsje mét topping.

Reserveren

IJskar huren in West-Vlaanderen

Je familiefeest, bedrijfsevent of babyborrel krijgt net dat tikje extra met een nostalgische ijskar erbij. We fleuren elk feestje op, of het nu voor tien of tweehonderd gasten is. Iedereen geniet van een romig, zomers ijsje.

Een ijskar huren in West-Vlaanderen? De Tartiste Scooper en crèmekar staan klaar om te vertrekken. We parkeren ons bij je thuis, aan je bedrijf of aan je feestlocatie. Wij zorgen voor alles, jij en je gasten moeten alleen je favoriete smaak kiezen. Voorproefje? Op onze webshop vind je al onze smaken.

Reserveren

Een ijskar huren voor elk feest

Onze ijskarren rijden vanaf maart tot midden oktober rond, op zoek naar feestjes om op te fleuren en mensen om blij te maken met een klein gelukje.

Je kan onze ijskar huren in West-Vlaanderen en ook in Oost-Vlaanderen zijn we er graag bij. Om Marcel, Maurice of Julien te huren, moet je de ijskar reserveren. Dat doe je minstens 24 uur voor je feest. In het reservatieformulier kies je de gewenste formule. Geef ook het aantal gasten en het gewenste tijdstip aan. We stellen een reservatieduur voor. Wil je Tartiste langer laten meefeesten? Dan pas je dat makkelijk aan.

Heb je wat meer info nodig? Bekijk dan gerust onze FAQ of neem contact op.

Reserveren
IJskar huren bij Tartiste

Een artisanaal ijsje met heerlijke topping is de perfecte afsluiter voor elk (bedrijfs)feest. Met een ijskar erbij krijg je niet alleen een heerlijk ijsje, maar ook een flinke dosis zon in een potje (of hoorntje).

Ook zo’n goeie vibes op je feestje? Je kan onze ijskar huren in West-Vlaanderen, maar we rijden ook uit in Gent en Maldegem of ergens anders in Oost-Vlaanderen. Allez, en route!

Mmm ... heerlijke ijsjes

Veelgestelde vragen

  • Onze prijzen zijn gebaseerd op de verschillende formules. Wil je de volledige kaart, één bol per persoon of twee bollen per persoon aanbieden aan je gasten? Hoe lang moet de ijskar aanwezig zijn op het event en op welk tijdstip? Deze keuzes beïnvloeden de prijs om een ijskar te huren. Je kan een offerte berekenen voor een nauwkeurige prijsschatting.

  • Een ijskar dien je ten allerlaatste 24 uur op voorhand te reserveren. Wanneer je zeker wil zijn van je ijskar, reserveer je best al iets meer op voorhand.

  • Onze ijskarren zijn 5,5 meter lang, 2,05 meter breed en 3,25 meter hoog. Let dus goed op als we langskomen voor hindernissen die lager dan 3,25 meter zijn.

  • Je kan onze ijskar huren in Gent en omstreken. De ijskarren kunnen gehuurd worden in Oost-Vlaanderen in de regio rond Deinzeen Maldegem. Het is ook mogelijk om onze ijskarren in West-Vlaanderen te huren.